Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απολογήθηκε ο Harvey Elliott!

Απολογήθηκε ο Harvey Elliott!

Ο 16 χρονών νέος παίκτης της Liverpool, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον φιλικό αγώνα με τη Lyon, απολογήθηκε για τις ‘χωρίς καμία λογική’ πράξεις του, όταν κυκλοφόρησε ένα video, στο οποίο εμφανίστηκε να παριστάνει με ανάρμοστο τρόπο τον Harry Kane!

O μικρός έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση ,στηνοποία εκφράζει τη μεγάλη λύπη του ,για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του Τελικού του Champions League.

Στο clip που ο Elliott είχε ‘ανεβάσει’ στο Snapchat δείχνει τον ίδιο να ειρωνεύεται τον Kane, χρησιμοποιώντας ‘ακατάλληλη’ γλώσσα και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τη στιγμή που άρχισε να διαδίδεται στο διαδίκτυο.

«Θα ήθελα απλώς ,με όλη μου την καρδιά, να απολογηθώ για οποιαδήποτε προσβολή προκάλεσα με το video που με απεικονίζει και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.» αναφέρει η ανακοίνωση του Elliott στο Instagram.

«Το video τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια που βρισκόμουν με την παρέα μου, σε ένα ιδιωτικό περιβάλλον και δεν είχε σκοπό να θίξει κάποιο άτομο, αν και συνειδητοποιώ ότι οι πράξεις μου ήταν ανώριμες και χωρίς καμία λογική.» συνέχισε.

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι το περιεχόμενο του video, δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα μου, τον τρόπο που ανατράφηκα και θέλω να εκφράσω την πραγματική μου λύπη.»  ολοκλήρωσε.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Harvey Elliott, φανατικός οπαδός των Κόκκινων από μικρός , πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool , στην ήττα με 3-0 του φιλικού αγώνα με τη Napoli στη Σκωτία.

 

Απολογήθηκε για Kane, ο Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com